söndag 10 november 2013

Jag firar med utlottning!

Detta är mitt 100:e inlägg i bloggen och även om det kanske inte är mycket att hurra för vill jag fira! Inget tillfälle är för litet för att förgylla med det lilla extra. Vad passar bättre än en bokutlottning?

Ingen kan ha missat att jag äntligen fick hem min efterlängtade Divergent-box i veckan. Det betyder att jag plötsligt har dubbla ex av både Divergent och Insurgent och med mina fulla hyllor känns det lite onödigt. Anledningen till att jag köpte hela boxen är att böckerna jag har är från olika förlag och därmed har olika omslag. Så kan det ju inte vara =)

Är det någon som ännu inte läst böckerna? Vill du läsa? Delta i min lilla utlottning så kan en av böckerna bli din. De är lästa men väldigt välvårdade!


Gör så här:
 •  Lämna en kommentar här på bloggen om att du vill vara med i utlottningen och vilken av böckerna du vill vinna. 
 • Tipsa mig om en bok du tycker jag borde läsa
Jag drar två vinnare på fredag (den 15/11) så håll utkik här då.

Lycka till! =)

12 kommentarer:

 1. Hej! Jag har bara den senaste månaden läst din blogg - och inte varit så bra på att kommentera. Efter att länge ha varit en, till största delen, fotobloggare så nosar jag nu runt på bokbloggar och skrivarbloggar. Böcker har alltid varit ett stort intresse- att böcker blivit ett å stort bloggämne ... ja, det håller jag precis på att upptäcka!
  Jag är gärna med om utlottningen. Första boken i serien ligger på min önskelista på Adlibris . det är SÅ många som tjoat glatt åt att sista delen kom ut. Jag visste inte ens att serien fanns!
  För dig att läsa rekommenderar jag Patrick Rothfuss. En trilogi som börjar med "The name of the wind" (Vindens namn - korrekt översatt för en gång skull ;)) Inte snabbläst - men en skön stämning! Kanske har du läst dem :)
  Önskar dig en bra början på en alldeles ny vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit och återigen tack för hjälpen med mitt header-problem. Du räddade min blogg-karriär!

   Radera
 2. Grattis!
  Jag vill gärna vara med :) Har inte läst någon av böckerna så den första i serien kunde väl ha varit bra att börja med? ;)
  Om du inte läst Sagan om ringen-trilogin så rekommenderar jag den verkligen, annars läser jag Game of Thrones just nu och tokgillar den! Jag har en topplista på min blogg, där finns mina bästa boktips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Båda serierna står här hemma i hyllorna. Den första har jag läst, game of thrones drar jag mig lite för, håller mig till tv-serien - böckerna är ju så tjocka! =)

   Radera
 3. Det skulle vara trevlig att vinna den första i serien eftersom jag inte läst den ännu.
  Om du inte har läst boken "Längtans ö" av Victoria Hislop så kan jag varmt rekommendera den.
  Trevlig fortsättning på söndagskvällen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Längtans ö låter intressant, älskar Grekland:) Antecknar i min lilla bok!

   Radera
 4. Jag är också gärna med i utlottningen, inte läst serien så första boken är det jag är intresserad av :) Fantasygeek som jag är så får jag nog tipsa om I vindens namn av Patrick Rothfuss eller kanske Goda Omens som jag älskar

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för tipsen, Rothfuss har jag hållit i handen några gånger men aldrig burit med hem, kanske börjar bli dags nu med två tips bara här.

   Radera
 5. Jag vill såklart också vara med eftersom jag inte läst serien ännu! :) Första boken vore ju bra att börja med i så fall. Mitt boktips är en bok som jag läste för många år sedan, men fortfarande tänker på ofta. För mig är det ett säkert tecken på att en bok var riktigt bra nämligen! Den heter "De i utkanten älskande" av Johanna Nilsson. Om jag får komma med ett andra tips också så läser jag just nu "Analfabeten som kunde räkna", den är så fantastiskt rolig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upptäckte härom veckan att jag missat mycket av Johanna Nilssons böcker. Kanske dags att läsa, så är det inte bara jag som tipsar dig om böcker:)

   Radera
 6. Den här chansen vill man ju inte missa :) Jag har ju länge gått och lurat på om jag skulle läsa Divergent, så jag är gärna med och tävlar om den :)
  Jag vill tipsa om den bästa boken jag läst - hittills - i år, och det är Josefine Sundströms "Vinteräpplen". Det var den mest klockrena fullpoängaren jag läst på länge!

  SvaraRadera