onsdag 20 augusti 2014

Nördiga t-shirts - ett hett tips!

Igår väntade bästaste paketet på mig när jag kom hem från jobbet. Ett mjukt och platt paket ända från andra sidan Atlanten. Jag visste precis vad det innehöll och det kunde inte ha varit mer efterlängtat. Säg hej till höstens snyggaste t-shirt! Passar en Harry Potter-älskande barnbibliotekarie som handen i handsken!


T-shirten kommer från Teefury som måste vara en av de coolaste t-shirt-shopparna online. För nästan ingenting (ca 105 kr inkl. frakt med dagens växelkurs) kan man köpa unika t-shirts med alla tänkbara (och otänkbara) motiv. Men det gäller att titta in dagligen, här snackar vi limited editions. Varje dag presenteras nämligen ett eller ett par nya tryck som finns till försäljning i ett dygn. Motiven brukar vara inspirerade från böcker, tv-serier (Dr. Who är ständigt återkommande) och spel. En del förstår man direkt, andra fattar jag ingenting av. 

Riktigt bra kvalitet är det, har tre t-shirts som jag köpte för några år sedan där trycken fortfarande ser som nya ut - och de har varit flitigt använda! Två varnande fingrar bara: 1. damtröjorna är små i storlekarna, gå gärna upp en storlek eller två om du beställer (jag har t.ex. vanligvis M i HM-t-shirts, här kan jag ha L men den är aningens för tight) 2. det är väldigt beroendeframkallande att gå in på Teefury varje dag.

5 kommentarer:

 1. Ännu mer beroendeframkallande är det att gå in på https://dayoftheshirt.com/ , en site som samlat en drös med andra websidor som har samma koncept som Teefury! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj, det var nog farligaste tipset på länge!! Farligt farligt!

   Radera
 2. Ohh, den måste jag kolla in och hitta tishor till hela familjen Nörd!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar t-shirt!

  SvaraRadera