torsdag 12 september 2013

Mini-rec: The Transfer: a Divergent story

Transfer: A Divergent Story (e-bok)Titel: The Transfer: a Divergent story
Författare: Veronica Roth
Utgiven: 2013-08
Sidor: 34
Genre: dystopi
Serie: Divergent #0.1

I väntan på Allegiant har nu Veronica Roth släppt den första av fyra mininoveller om Four - The Transfer. Här får vi möta Four som berättar om hur hans val av falang gick till och följa vägen till att han fick just namnet Four. 

Jag njöt av att för en stund få återvända till Divergent-miljön. Four hör till en av mina favoriter så det var mer än trevligt att på närmare håll få stifta bekantskap med honom. Förståelsen till hans hat mot son pappa ökar också avsevärt efter den här novellen. Jag fasthållet att Veronica Roth är en skicklig författare och längtar än mer efter 22 oktober!

Nästa novell släpps som e-bok den 17 december och heter The Initiate. Den låter också spännande, kul att få reda på hur Fours invigningstid såg ut. De sista två novellerna kommer först nästa år och för den som har bättre tålamod än mig så  kommer faktiskt alla novellerna, tillsammans med Free Four som redan är utgiven, tryckas i bokform under namnet Four: a Divergent Collection. Preliminärt utgivningsdatum är den 20140130.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar