tisdag 31 mars 2015

Topp tio senaste böckerna tillagda på min TBR-lista


Jag hade inte tänkt skriva veckans Top Ten Tuesday men så satt jag och lekte runt på Goodreads på fikarasten så tänkte vad sjutton. Perfekt tidsfördriv på bussen hem efter att ha jobbat kväll är det också! :) 

Det här är mina tio senaste tillägg på min TBR-lista på Goodreads (om jag tar bort böckerna jag skannade in från min oläst-hylla förra veckan). 


1. The Fill-In Boyfriend av Kasie West
För att det är Kasie West, YA-kärlek och gulligull men med en seriös underton. Hur kan man inte gilla?

2. Half Bad: Ondskans son av Sally Green
Är inbjuden till bokträff i maj om bland annat den här boken. Har hört mycket gott om den, så ska bli spännande att se om den lever upp till mina krav.

3. My Best Everything av Sarah Tomp
Jag kan inte minnas att jag har lagt till den här boken bland mina TBR men den låter faktiskt intressant så någon tanke bakom måste jag ha haft!4. Jesse's Girl av Miranda Kenneally
Den här finns faktiskt redan på min läsplatta men jag har inte tagit mig tiden att ge mig på den än. Kan kanske vara något för påskens tågresor?

5. Forever, Interrupted av Taylor Jenkins Reid
Den här låter så sorglig och fin. En tjejs stora kärlek dör och hon måste möta hans sörjande mamma - som inte kände till tjejens existens.

6. Love, Lucy av April Lindner
Om att backpacka i Italien och med fokus på mitt älskade Florens. Jag kunde inte motstå denna bok som kommer vara reseläsning på min resa till - ja, just det - bland annat Florens i maj.7. Everything that makes you av Moriah McStay
Sliding doors i bokform. Den handlar om en tjej och hur hennes liv skulle kunnat se ut utan de stora ärren hon fick i ansiktet för tolv år sedan. Låter som en bra bok med fina betyg.

8. Beastkeeper av Cat Hellisen
Tyckte att omslaget var så fint så därför hamnade det på TBR-listan. En retelling av Skönheten och Odjuret om jag förstått det rätt.

9. The Heir av Kiera Cass
The selection, behöver jag skriva mer. Serien tog mig med storm och nu kommer uppföljaren!


10. Carry On av Rainbow Rowell
Det är Rainbow Rowell. Punkt.

3 kommentarer:

  1. Har faktiskt inte hört talas om en enda av de här böckerna. Det får mig att inse att det finns väldigt många böcker :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill också läsa de flesta av dessa (utom Half Bad som jag redan läst), men allra mest ser jag såklart fram emot Carry On! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, vad jag ser fram emot Carry On! Jag hoppade högt av glädje när jag såg att den skulle komma ut :)

    SvaraRadera