fredag 18 juli 2014

Harry Potter - the exhibition!

Tittar in med en kort hälsning från min road trip genom Sverige. I tisdags var vi på Harry Potter-utställningen i Norrköping och wow - den väckte verkligen nörden i mig! Superintressant, nördiga detaljer och onödiga fakta - det kan inte blir bättre helt enkelt!

Man kunde få bli sorterad av sorteringshatten - jag hamnade i Gryffindor, tjohoo! :) Tyckte faktiskt det var tur att det är fotograferingsförbud för utställningen behöver upplevas med egna ögon! Åk dit vet jag!

Givetvis gick det inte gå därifrån utan lite shopping - nu är jag rustad för en Gryffindor-vinter med mössa och halsduk och en T-shirt är ju inte heller helt fel. =) och givetvis - Bertie Botts every flavour beans! Så mycket läsning har det inte blivit denna veckan. Vi har istället satsat på att uppleva den svenska sommaren med Kålmården, Vadstena, Gränna och mycket mer. Väl så trevligt ibland! :)

Hemma på söndag, då återkommer jag till verkligheten igen! Tills dess, njut av sommaren!

3 kommentarer:

  1. Ååh, jag blir så avundsjuk! Den utställningen skulle jag också vilja gå på! :D

    SvaraRadera
  2. Jag och min syster måste försöka ta oss till utställningen. Hon har redan varit på den två gånger, och jag har inte hunnit gå en gång ännu... Den verkar helt fantastisk :)

    SvaraRadera
  3. Så kul det låter! Vårt semestrande i år blir nog inskränkt till två dagar i Stockholm, annars skulle nog främst familjen uppskattat Harry Potter utställningen!

    SvaraRadera