fredag 6 december 2013

Bokbloggsjerka 6-9 december - karaktärer jag vill träffa IRL

Nu sitter jag på tåget på väg söderut genom Sverige. Förstå min glädje i att tågen åter i är igång, den här helgen är efterlängtad! Medan tåget rullar söderut passar det ju alldeles utmärkt att svara på veckans Bokbloggsjerka hos Annika som den här veckan undrar vilken karaktär jag helst skulle vilja träffa. IRL och varför.

Det finns ju så många härliga kakaktärer där ute som jag skulle uppskatta att få träffa men den första som dyker upp är Cath i Fangirl av Rainbow Rowell. Får man välja två karaktärer skulle jag lägga till Levi som också figurerar i samma bok. Dessa bägge verkar vara genuint härliga personer som jag säkerligen skulle kunna ha långa diskussioner med. 

Först ut har vi den introverta Cath som när hon väl kommit ur sitt försiktiga skal verkar vara rolig att umgås med. Jag älskar att hon är så nördig när det kommer till bokserien om Simon Snow att hon skriver fanfiction om det och tapetserar väggar med bilder på bokens karaktärer. Tänk att diskutera böcker med någon som är nästan än mer nördig än en själv!

Levi verkar helt enkelt vara en skön person och jag gillar verkligen hans inställning om att ett leende kräver så lite men ger så mycket. Sen skulle jag säkerligen störa ihjäl mig på att han ständigt skulle känna sig tvungen att prata med allt och alla vart vi än hängde men aka, alltid mr man ha något att störa sig på. Jag skulle slutligen uppskatta att få smaka någon av hans specialiteter från cafét där han jobbar.  De låter mums (och får mig att inse att jag glömt bort att dricka min chailatte som står här framför mig, tur den nästan är lika god kall)! 

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av min färdlektyr. Tar även helg från bloggen men har tidsinställt en recension till i morrn så helt tomt blir det inte här inne :)

Ha en riktigt härlig helg!


Ursäkta att inlägget inte innehåller några länkar. Får inte till det i Blogger-appen. Lägger till när jag har tillgång till dator.

12 kommentarer:

 1. De här karaktärerna har jag aldrig råkat på.

  SvaraRadera
 2. Som föredetta fanfiction-skrivande, fangirlande person så är jag väldigt sugen på att läsa just Fangirl. Får se till att göra det vid något tillfälle :)

  SvaraRadera
 3. Inga karaktärer som jag har råkat på, tyvärr :)

  SvaraRadera
 4. Inte mina kompisar, men det är ju omöjligt att ha koll alla fantasifigurer som befolkar vår värld.

  SvaraRadera
 5. Nej de här känner jag tyvärr inte till. Hoppas resan gått bra.
  Mia

  SvaraRadera
 6. Känner inte till dessa men det är kul att det är sån spridning på karaktärer i jerkan. :)

  SvaraRadera
 7. Inga karaktärer jag kände till!

  SvaraRadera
 8. Denna bok har jag hört så mycket bra om. Måste verkligen läsa den :)

  SvaraRadera
 9. Sällar mig till skaran som inte har läst boken...

  SvaraRadera
 10. Tusen tack för boken och chokladen! Ska bli spännande att läsa den :) hoppas du har en toppenhelg med tjejerna!

  SvaraRadera
 11. Det är okända karaktärer för mig :)

  SvaraRadera
 12. Inga jag känner till :)

  SvaraRadera