onsdag 8 januari 2014

Vem är rädd för den stora blonda vargen?

Jag är ett stort fan av HBOs tv-serier, tycker de har kommit med mycket bra de senaste åren. Därför är jag förvånad över hur jag har kunnat missa serien Bitten som har premiär i helgen. 

HBO, varulvar, baserat på en bok... Visst låter det som det skulle kunna vara något? 

Bitten är baserad på Kelley Armstrongs Women of the Otherworld-serie där första boken heter just Bitten (gavs ut på svenska med titeln Biten 2003) och handlar om Elena som efter en tuff uppväxt bara vill leva ett normalt liv med pojkvännen Clayton. Så blir hon biten av och förvandlad till en varulv och allting förändras.

Jag läste boken för några år sedan och tyckte den var helt okej, men kanske inte så mycket mer eftersom jag inte läste fortsättningen. Baserat på trailers för HBOs produktion verkar filmatiseringen skilja sig en del från Armstrongs ursprungliga berättelse men jag blir ändå sugen på att se första avsnittet för att se om det kan vara något för mig.

Känner ni till serien? Tänker ni titta?2 kommentarer:

  1. Jag älskar serien så jag vet att jag kommer bli besviken när jag ser tv-serien men kommer ändå inte kunna låta bli att ta mig en titt

    SvaraRadera
  2. Jag har läst de 2 första böckerna i serien flera gånger (men det var länge sedan nu), så jag är väldigt nyfiken på tv-serien. Lär nog inte se den förrän hela säsongen finns ute dock, så berätta gärna vad du tyckte om du ser den. :)

    SvaraRadera