torsdag 26 februari 2015

Harry Potter Book Day

Efter månader av planering, pyssel och fixande hade vi idag Harry Potter Book Day på vårt stadsbibliotek med lovlediga barn. Hur roligt som helst men nu är jag slut som artist. Orkar dock bjuda på lite bilder:

Tillverkning av skyltar 

Hittade en mall till Berny Botts Every Flavour Beans (finns här) så det fick bli del av vinst i quiz-tävling (tillsammans med första Harry-boken på engelska, de nya fina omslagen). Vanliga Jelly beans som innehåll dock, betydligt godare =) 

Lektion i trolldryckslära. "Akta, det exploderar!" Och ner under bordet. Kul att se att ungarna gillade det! Min kollega hade planerat flera spännande trolldrycker med häftiga effekter.

Lektion i spådomskonst, dekorering och trollstavsverkstad. Och så jag, dagens prefekt som höll ordning på allt och alla. Har fått springa fram och tillbaka hela dagen. Älskade min gröna mantel, SÅ FIN, men den var rätt tung och varm... Fantastiskt kul dag men nu är jag som sagt riktigt trött!

4 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt! Jag skulle ha varit alldeles till mig i trasorna som barn om mitt bibliotek hade ordnat något sådant :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul det ser ut att vara! Önskar jag också hade kunnat vara där :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt ni verkar ha haft det. Även jag hade velat vara med. :)

  SvaraRadera
 4. Men åh vilken mysig grej! Vad roligt att ni engagerar er så, sånt där borde alla bibliotek göra.

  SvaraRadera