fredag 30 augusti 2013

Bokbloggsjerkan 30 aug-1 sep - böcker jag längtar efter

Läste om Annikas bokbloggsjerka på Bokpotatens blogg och blev sugen på att haka på so here we go!

Vilken bok/vilka böcker längtar du mest av allt efter just nu?
Med risk för att jag upprepar mig från tidigare inlägg måste jag säga att Allegiant av Veronica Roth fortfarande ligger i topp. Oktober känns inte en dag närmare än förra veckan. 
Jag längtar också väldigt efter Vi måste sluta ses på det här sättet av Lindbäck och Bjärbo. Nyfiken på den har jag varit sen jag först läste om projektet, men just att få höra Lisa Bjärbo prata om den, om kärleken till karaktärerna och om hur de skrev boken ökade suget rejält!

En annan bok jag längtar efter att få läsa är Världskrig Z av Max Brooks. Det är surt det där att boken alltid är utlånad när suget uppstår. Då hjälper det inte ens att jobba på biblioteket, är den utlånad så är den utlånad :(

Gail Carriger's Curtsies and Conspiracies är också en bok jag också väntar spänt på.
Utöver det vet jag egentligen inte om det är någon specifik bok jag längtar efter, kanske inte så konstigt då mitt bestånd hemma har ökat rätt mycket de senaste veckorna... Men, jag längtar efter bokhösten med allt vad bokutgivning heter. Jag ser med spänning fram emot årets bokmässa. Tyvärr hade jag inte möjlighet att gå förra året och att efter ha varit där varje år under nästan tio års tid kändes det jättekonstigt!
Spanade efter ny bokhylla igår för att få plats med alla böcker. Ännu en string står högt i kurs! Den här kombinationen var snygg!

                      

9 kommentarer:

 1. Om jag gillar Divergent som står i hyllan har jag en del att se fram mot :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är ganska glad att jag var sen med att börja läsa Divergent-trilogin. Läste de två första i april och det känns som om jag har väntat alldeles för länge på den tredje...

  SvaraRadera
 3. Längtar också efter Lindbäck/Bjärbo-boken.

  SvaraRadera
 4. Har precis fått Divergent som e-bok, ska bli spännande att läsa den. När det nu blir dags för det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan nästan rekommendera att vänta lite till, för då behöver du inte vänta så länge på att läsa slutet:) Läsa alla tre i rad hade varit en dröm, samtidigt så vill man sprida ut det för att kunna njuta länge!

   Radera
 5. Själv kom jag på allt oläst jag borde läsa och fick genast dåligt samvete :)

  SvaraRadera
 6. Vi måste sluta ses på det här sättet vill ser jag också fram emot. Veronica Roths första två har jag här hemma och vill verkligen ta tag i den snart.

  SvaraRadera
 7. Jag känner nästan inte igen någon av böckerna du längtar efter, tack för tips!

  SvaraRadera