måndag 16 november 2015

Nyförvärv vid bokhyllan

Det har varit väldigt tyst här på Kattugglans under hösten och det har sina anledningar. Framför allt en, nämligen Filuren i min mage. Jag och sambon väntar nämligen vört första lilla underverk som beräknas titta ut i början av april.


Det är såklart en helt fantastisk resa men tyvärr har första halvan av graviditeten varit rejält tuff med extrem trötthet och konstant illamående. Det är först nu jag kunnat sluta med min medicin som hjälpt mig behålla maten. Men all den kärlek vi redan känner för vår lilla Filur gör det då klart värt det 1000 gånger om. 

Läsningen har med andra ord blivit lidande under hösten. Att jag läste över 90 böcker fram till mitten av juli och därefter har läst max 10 säger väl det mesta... Men nu är jag på gång igen och jag har en rejäl hög med böcker och boktips att dela med mig av. Energin börjar återvända, så också lusten att blogga så håll utkik!

9 kommentarer:

 1. Stort grattis! Vad kul! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul! Stort grattis! Själv väntar jag och mannen också på vårt första barn som beräknas komma om exakt en månad :D Hoppas att allt går bra med din graviditet!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Skönt att illamåendet börjar ge med sig. Ultraljudsbilden är verkligen jättefin.

  SvaraRadera
 4. Grattis! Så roligt :)
  Tant Emma
  www.tantemmasbravader.wordpress.com

  SvaraRadera
 5. Vad roligt. Stort grattis till er! :)

  SvaraRadera