onsdag 12 augusti 2015

I min brevlåda: Owlcrate juli 2015

Under semestern anlände så äntligen min andra och efterlängtade Owlcrate med tema Friendship. Åh, det är så roligt att få paket! Men eftersom jag är för trött för att filma får ni nöja er med bilder på den här boxen!

Den innehöll det här:


* Underbara Book Buddies från Girl of All Week. De skickades i två olika varianter. Dessa söta som heter "Observant Owls" och så "Chatty Cats". Hur nöjd är jag inte över att jag fick ugglevarianten?!

*En förpackning med "Super Awesome Postcards" från Archie McPhee. De är minst sagt... märkliga... men vykort kan kanske vara bra att ha?

* Ett jättefint, handstämplat armband från fandom shoppen Show Pony med texten Until the very end.  Ett fint citat från en av de allra bästa böckerna!


* Och så boken så klart: The night we said yes av Lauren Gibaldi med tillhörande bokmärke och signerad bookplate och en liten pin med ett bandnamn som ska spela roll i boken. Kul!


Har läst gott om den här boken och har varit lite sugen på att läsa så kul att det var den som låg i boxen. En bok om vänskap och kärlek - kan väl aldrig slå fel?

En rolig box! Nu längtar jag efter nästa!

2 kommentarer:

  1. Vad är detta för roliga lådor? o.O

    SvaraRadera
    Svar
    1. Owlcrate heter det, en kanadensisk prenumerationsbox. Jag är totalt förälskad och det var helt klart värt att först stå på väntelista och sedan gå upp klockan fem på morgonen för att hinna roffa åt mig en prenumeration! :)

      Radera