onsdag 12 februari 2014

I min brevlåda #2 2014

Det har gått ett par veckor sen sist och självklart har det trillat in ett par böcker. Särskilt självklart var det inte för ett halvår sedan eftersom jag då var rätt återhållsam med bokköpen med min blogg driver mig i bokköpsfördärvet på riktigt. :)


1. Eleanor & Park av Rainbow Rowell.
Första boken på svenska så ska bli spännande att se hur översättningen är. Rec-ex från snälla Berghs.
2. Fangirl av Rainbow Rowell.
Jag stod inte längre ut att inte ha boken i min ägo. När brittiska utgåvan kom ut slog jag till, innehåller ett par illustrationer och extramaterial och är SÅ FIN!
3. Anna and the french kiss av Stephanie Perkins.
Finns med på Listan och har fått så himla fina recensioner på alla bloggar så nu fick den följa med i sändningen från the Book Depository.


4. Friends with boys av Faith Erin Hicks
Någon gång ska det väl vara premiär för grafiska romaner på Kattugglan och när jag fick reda på att Rainbow Rowell ska ge ut två grafiska romaner med Faith Erin Hicks som illustratör blev jag så nyfiken att jag klickade hem en bok av henne.
5. The Little Prince av Antoine De Saint-Exupéry
Nej, jag har inte läst Den lilla prinsen innan. Har varit lite intresserad men inte så att jag har kastat mig över den. När jag såg den för 25 kr på the Book Depository slog jag till.
6. Alienated av Melissa Landers.
Kan detta vara ett av årets snyggaste omslag? Så fint! En tjej som tar emot en utbytesstudent från en annan planet. Låter spännande och roligt. Hamnar högt upp i läshögen!

4 kommentarer:

 1. Jag var väldigt nära att beställa Fangirl, men det får nog vänta tills dess att bokrean ligger en bit bort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo, det är ju farliga tider för bokköpar-generna. Särskilt Bokus rea av engelska pocket!

   Radera
 2. Du har pratat så varmt om Fangirl att jag blir riktigt nyfiken på att läsa den! Vet du om den kommer på svenska snart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg i en kommentar från förlaget på prickiga Paulas blogg att den kommer i mars 2015. Värt att jubla över :)

   Radera