onsdag 26 februari 2014

Helt underbara omslag!

Helt apropå mitt omslagsinlägg igår måste jag bara få visa en omslagsserie som är helt sagolikt fin! Jag köpte på bokrean in ett ex av Treasure Island till jobbet och när den anlände igår blev jag golvad. Så underbart fin! Jag gillar att den är så enkel men elegant, det orange tillsammans med enbart svart och vitt får mig att bli helt knäsvag. Sa jag att motivet dessutom är i relief?


När jag insåg att Treasure Island är en del i en klassikerserie från förlaget White's Books Ltd var jag tvungen att se hur de andra böckerna i serien såg ut och åhh, jag är frälst! Jag vill ha dem i min bokhylla allihop! (Att sen layouten invändigt är heltokig med i stort sett obefintliga marginaler kan vi väl förtränga?) Visst är de underbara?!7 kommentarer:

 1. Men suck varför ska alltid alla klassiker ha så otroligt fina omslag för?

  För det första skulle de vara omöjligt att ha alla olika omslagssamlingar och för de andra gillar jag otroligt sällan klassiker så att köpa dem känns dumt...

  synd för de är ju så fiiina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. mitt problem också. Gillar omslagen men innehållet är jag inte lika förtjust i... Men fina är de!

   Radera
 2. Hmm, undrar om det går att köpa bara omslagen och använda dem som tavlor? Jag har ju redan läst de flesta av de där böckerna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. det hade jag tyckt om! Skulle passa finfint på väggen!

   Radera
 3. Supersnygg! Mina favoriter är nog Sherlock Holmes och Jane Eyre, även om jag gillar alla omslagen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo,svårt att välja en favorit. Treasure Island ligger nog bra till och sen gillar jag The christmas books väldigt mycket.

   Radera