tisdag 11 februari 2014

Dag 15 & 16 – Favoritkaraktärer: manlig/kvinnlig

Det finns så många härliga karaktärer som jag verkligen gillar.

Augustus Waters i The fault in our stars är en helt fantastisk karkatär, likaså Levi i Fangirl. Jag gillade Veronica Roths Four men han sjönk i mina ögon i avslutande Allegiant. Zach i Godnatt mister Tom är också en favorit men han kanske mer räknas som pojke än man. Men jag håller lite med Carrie Hope Fletcher nedan:


När det gillar kvinnliga karaktärer gillar jag, hör och häpna, Cath i Fangirl. Jag skriver inte fanfiction men jag känner så igen mig i henne. Katniss Eberdeen är en riktigt stark karaktär, och jag uppskattar att hon är mänsklig. Rhine i The chemical garden-trilogin är också fängslande liksom Hermione såklart och givetvis även John Greens Hazel Grace. Åh... det går bara inte att välja. De är ju mina vänner allihopa!

2 kommentarer:

  1. Av alla du räknar upp känner jag bara till den första. Och då bara för att vi läste den i Bloggdala... Jag behöver verkligen vifga mitt läsande...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är lika borta när det kommer till deckare... Är väl desto roligare att läsa runt i bloggar när man inte känner till allt, är ju då man kan få mest inspiration =)

      Radera