måndag 20 april 2015

Det kom ett välfyllt paket...

... egentligen redan i onsdags men då var jag ju på äventyr i landets södra delar så idag kunde jag äntligen hämta ut mitt efterlängtade paket i Boklusens hemliga bokbyte. Ett tjockt och härligt paket fyllt med godsaker.


Hela tre böcker innehöll paketet och jag har bara läst en av dem - vilket lyckokast! Hundar, hus och hjärtats längtan läste jag när den kom 2012 men eftersom jag har ett minne som ett såll kommer jag inte ihåg ett dyft så det blir perfekt att läsa om i sommar! Lisa Jewell har jag läst allt annat av men faktiskt inte just Efter festen. Ralphs party är däremot en favorit jag läst flera gånger och eftersom Efter festen är en uppföljare på den ska det bli kul att äntligen läsa. Det finns för få "vad hände efter det lyckliga slutet"-böcker tycker jag.

Det pratades så mycket om Ljus ljus ljus när den kom förra året att jag vägrade läsa den i ren protest men så här i efterhand var jag kanske lite väl hård så tack kära bokvän för att du ger mig en anledning att äntligen läsa denna omtalade roman.

I paketet hittade jag även ekologiskt te med smak av vildhallon (har inte testat just detta så det ska bli jättespännande), mörk fairtrade-choklad och lite fina uggle-saker. Ögonmasken är kanon - är tyvärr inne i en migränperiod och då är en ögonmask en räddning många gånger eftersom ljuset skär som eld. 

Åh, vilket fint paket. Tack snälla bokvän. Jag hittade ingen ledtråd i paketet men med tanke på igelkotten på baksidan och poststämpeln i Alvesta (jag har jobbat på just den postterminalen förresten) får mig att gissa på TidningsIda. Har jag rätt? Tack! Och tack Boklusen för ett fint genomfört bokbyte!

Nu ska jag titta på veckans Game of thrones, yay! :)

3 kommentarer:

 1. Helt rätt gissat! Jag hoppades att igelkotten skulle bli en ledtråd!

  Synd att du redan läst en, men det låter som att du blev nöjd ändå :) kul!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken lycka! Mysigt med hemliga bokpaket. (:

  SvaraRadera
 3. Åh, hoppas du tycker om Ljus ljus ljus! Det var en av favoriterna förra året :-)

  SvaraRadera